Hos os køber i ikke bare en opbevaringsløsning, i får et stærkt samarbejde med et topengageret familiefirma -Bøgeskov-. Vi tør godt sige at en billig pris på en opbevaringsløsning ikke nødvendigvis er billigere, hvis man ikke får hele pakken.

Bøgeskov Lagerhotel er en ung dynamisk virksomhed. Grundlagt i 2006, med 1.000 kvm. administration og lager i Skovlunde, og en ide om at tilbyde dækopbevaring af kundehjul til autoforhandlere.

Det lille lager i Skovlunde blev dog hurtigt fyldt op, og i 2007 åbnede vi endnu en lagerafdeling i Ishøj, og begyndte også at tilbyde almene lagerhotelydelser til det danske erhvervsliv på hele Sjælland, med primær fokus på København.
I 2008 fortsatte udvidelserne, med åbning af vores lagerafdeling i Århus, samt en kørselsafdeling til at dække transportbehov på Sjælland, samt Midtjylland.

I dag tilbyder Bøgeskov – dækhotel.dk, dækopbevaring på vores dækhotel, samt transport- og lagerhotelydelser til erhvervslivet på begge sider af Storebælt. Vi håndterer hvert år mere end 100.000 hjul, for over 50 autoforhandlere.

Vi har et skarpt koncept, og har præsteret at forsætte i branchen med løbende vækst, og det er der en grund til. Vi vil ikke gå på kompromis med kvalitet og service, og så tilbyder vi personlig betjening da vi selv er med i marken. I vil derfor opleve at møde OS, når vi leverer dæk, plukker på lageret eller i telefonen. Vi kender jer, og i kender os.

Så hvorfor vælge Bøgeskov?
Fordi vi har en sikker løsning. Vi tager personligt hånd om DINE KUNDERS HJUL, og sikrer at de kommer godt igennem deres hotelophold hos os. Lige fra registrering, handling, hjulvask og transport til den kundeservice der ligger bag at hjælpe med en eftersøgning, akut udlevering, levering på tværs af afdelinger/forhandlere.